About me

 

Volám sa Tímea,

Hovorí sa, že našu budúcnosť vytvárame už dnes. Ja Vám čas zastavím… vždy, keď sa pozriete na dnes zachytené chvíle.
Venujem sa fascinujúcemu zvečneniu okamihu a vytváraniu atmosféry v čase a priestore.

Páči sa mi umenie, ktoré sa neprezentuje deštruktívne, nepúta pozornosť hrôzou, nedostatkami a v ľuďoch nevzbudzuje znechutenie či strach. Takého máme nedostatok.

Mojím cieľom je zanechať príjemný pocit, vytvárať pozitívne emócie, upútať niečím príjemným a jednoduchým, pretože práve v jednoduchosti je krása.

Venujte prosím pozornosť mojim galériám, verím, že vzbudia Váš záujem.
Ďakujem za návštevu mojej stránky 🙂

 

My name is Tímea

It is said we make our future today. I´ll stop the time for you. Always when you Look at your caught moments. My work is fascinating, because I create an atmosphere in the time and space and make Your moments eternal.

I like the art which isn´t destructive, doesn´t catch your attention by terror and human imperfection. I think We lack this kind of art.

My goal is to leave a nice impression, create positive emotions, attract with something solf and simple. I think there´s beauty in simplicity.

Please pay attention to my galleries, I believe they will arise your interest.

Thank you for visiting my website 🙂

 

Tímea vagyok,

Azt mondják a jövőnket MA teremtjük… én megállítom Önnek az időt…mindannyiszor, ahányszor megtekinti a ma elkapott pillanatot.
A szempillantás lenyűgöző megörökítésével foglalkozom és a légkör térben és időben való megteremtésén dolgozom.

Nekem az olyan művészet  tetszik, amely nem a rombolást mutatja be, nem a borzadállyal, fogyatékossággal köti le a figyelmet és nem ébreszt lehangoltságot, félelmet az emberekben.

Az ilyenből eléggé nagy a hiány.Célom a kellemes érzet hátrahagyása és a pozitív érzések, gondolatok felébresztése, méghozzá valami egyszerűvel, de nagyszerűvel. Hiszen a szépség az egyszerűségben rejlik.

Ajánlom szíves figyelmébe galériáim megtekintését, bízom benne, hogy felkeltik érdeklődését.
Köszönöm honlapomnak szentelt figyelmét 🙂